Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi'nin Ziyareti

Bugün mesleki uygulama dersi kapsamında Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi misafirimiz oldu. Yerel kalkınma çalışmaları, Çanakkale'de yürütülen kooperatifçilik faaliyetleri hakkında bizlere bilgilerini aktaran çok dinamik bir ekiple birlikteydik. Ayrıca Yerel Kalkınma Birimi, Çanakkale'de kooperatifçilik faaliyetlerine ilişkin yürüttükleri çalışmadan elde ettikleri durum analizi sonuçlarını ve durum analizi sonucunda yaptıkları planlama analizini bizlerle paylaşarak ilin kooperatifçilik hakkındaki genel görünümünü ve önerilerini de bizlere iletti. Bilgi dolu, keyifli sunumları ve kıymetli vakitleri için Sayın Gökay Şahiner, Sayın Özgün Çağlar Berkit, Sayın Nadide Bilir ve Sayın Serhad Savaş'a teşekkürü borç biliriz.