Ziraat Fakültesi
Tarım Ekonomisi Bölümü

Son sınıf öğrencilerimizle saha çalışmamız (Pıtıreli Köyü)

Dönem başında Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün kıymetli katkılarıyla güzel bir yola girdiğimizin duyurusunu yapmıştık. Bu kapsamda organik tarım ve iyi tarım uygulamaları konularında mezuniyet tezi çalışmalarını yürüten öğrencilerimize Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube'sinde görev yapmakta bulunan Sayın Zuhal Özdemir ve Sayın Gülistan Taşçıoğlu teknik bilgileri aktarmıştı. Bu hafta ise öğrencilerimiz bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. Sibel Tan ve bölüm öğretim elemanımız Arş. Gör. Sema Ezgi Yüceer gözetiminde saha çalışmalarını yapmak üzere Pıtıreli Köyü'nü ziyaret ettiler. Saha çalışması süresince desteklerini eksik etmeyen Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Sayın Ramazan Eren, şubenin kıymetli personelleri Sayın Zuhal Özdemir ve Gülistan Taşçıoğlu ile S.S. Pıtıreli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı Sayın Ramazan Algül'e teşekkürü borç biliriz.