Bu hafta Mesleki Uygulama Dersindeki konuğumuz Gogo Design Stüdyo'nun kurucusu girişimci ve marka yöneticisi Görkem Hekimoğlu

Bu hafta Mesleki Uygulama dersinde Gogo Design Stüdyo'nun kurucusu girişimci ve marka yöneticisi Görkem Hekimoğlu ile birlikteydik. Hekimoğlu, ambalaj, pazarlama, görsel tasarım ve sosyal medya yönetimi alanlarındaki deneyimlerini ve günümüzde önde gelen bazı markalar için sürdürmüş olduğu kimlik yaratma ve pazarlama süreçleri hakkında öğrencilerimizle paylaşımda bulundu. Ayrıca dijital tarım ve e-ticaret konularında öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Hekimoğlu; "Bambaşka sektörlerde, bambaşka işler yapılabilir, günümüz bağlantılı dünyasında bu oldukça mümkün. Sektörü iyi bir şekilde tanımlayarak, SWOT analizi yaparak araladığınız hiçbir kapıdan eliniz boş dönmeyeceksinizdir. Ya başarılı olursunuz ya da yeni bir şeyler öğrenirsiniz." sözleri ile yenilikçi, genç ve dinamik zihinler için güzel bir kıvılcım ateşledi. Kendisine teşekkür ederiz.