Konuğumuz, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi Çanakkale il sorumluları

Bu hafta Mesleki Uygulama dersi kapsamında Tarım Ekonomistleri için çok önemli bir konuyu ele almış bulunmaktayız. Sadece tarım ile ilgili okul mezunlarının faydalabildiği, karşılıksız hibe veren Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'nin Çanakkale il sorumluları Veterine Hekim Mehmet Şamil Karasu ve Veteriner Hekim Ali Fırat Anıl konuğumuz idi. Sayın Karasu ve Sayın Anıl proje hakkında genel bilgileri bizlere sunarak, hangi alanlarda proje sunulabileceğini, proje başvuru koşullarını ve proje başvuru tarihleri hakkında bildirimlerde bulundu. Sektörün çeşitli paydaşları ile buluşturmaya gayret ettiğimiz öğrencilerimiz için oldukça verimli geçen bu derste Sayın Karasu ve Sayın Anıl ile birlikte olmaktan kıvanç duyduk. Kendilerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.