Konuğumuz, Tarımsal Ekonomi ve Politika Geliştirme Enstitüsü Müdürü Dr. Uğur İLKDOĞAN

Bu hafta Mesleki Uygulama dersi kapsamında Tarımsal Ekonomi ve Politika Geliştirme Enstitüsü müdürü Dr. Uğur İLKDOĞAN konuğumuz oldu. İLKDOĞAN, meslek hayatına ilişkin sürecini anlatarak başladığı dersimizde "Tarım Ekonomisi bakış açısı nedir?" sorusu ile çok yönlü bir bakış açısı ile yürüttükleri faaliyetleri ele aldı. İLKDOĞAN, "mikro ölçekte çalışıp uzmanlaşan, makro ölçekte değerlendirebilen, politika üreten, multidisipliner anlayış" vizyonu ile hareket etmenin önemini vurgulayarak bu vizyonun işleyebilir olması için beşeri sermayenin ve yenilikçi beyinlerin olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi. Son olarak öğrencileriminizin sorularını yanıtlayan İLKDOĞAN'a kıymetli vakti, bilgi ve tecrübeleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.