Ziraat Fakültesi
Tarım Ekonomisi Bölümü

Mesleki Uygulama dersi kapsamında misafirlerimizi ağırlamaya online eğitim sürecinde de devam ediyoruz.

Bu dönem uzaktan eğitim ile döneme başlamış bulunuyoruz. Mesleki Uygulama dersi son sınıf öğrencileri için oldukça önemli olup, öğrencilerin sektörün çeşitli paydaşları ile buluştuğu dinamik altyapıya sahip bir derstir. Uzaktan eğitim sürecinde de paydaş-öğrenci buluşmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Bu hafta DSİ Genel Müdürlüğü, Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'ndan Ziraat Yüksek Mühendisi Ayşe Özen Ünal ile dersimizi gerçekleştirdik. Sayın Ünal arazi toplulaştırması hakkında bilgilendirmeler yaparak, DSİ'nin yürüttüğü projelerden örnekler sunmuş olup, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Kıymetli bilgileri ve sunumu için kendisine teşekkürlerimizi sunarız.